|
سلام آقای شریفی گرامی. از راهنماییتون ممنونم تمام گزینه ها رو مدنظرم خواهم داشت و به تک تکشون عمل میکنم. واقعا سپاسگزارم. اپتیک از زمان خریداری همخط نشده است و همین طور هم جرم در مرکز تصویر قرار نداشت.
|
سلام حمیدخان ناصری از دلگرمی و همراهی همیشگیتون خیلی سپاس گزارم. امیدوارم با راهنمایی های شما و دوستان بتونم مسیر سخت رو طی کنم، و بسیار مشتاق هستم شبی رو با شما و سایر دوستان زیر آسمان پرستاره صبح کنیم. ممنونم ازتون
|
ممنون از آقای عبداله آبادی عزیز. ممنونم از نظر خوبتون. بله اطراف تصویر قابل استفاده نبود وکراپ شد.
|
جناب حکیمی خرید اپتیک جدید را تبریک میگم .منتظر تصاویر زیباتون هستیم 👍
|
سلام جناب حکیمی من هم اپتیک جدیدتون رو تبریک می گم و منتظر دیدن عکس های خوبتون هستم.
از اونجا که من هم این اپتیک رو دارم و چند شب باهاش عکاسی کردم، این حقیر چند تا توصیه داشتم: - سعی کن حتماً کارکتور skywatcher aplantic رو که مخصوص برای همین اپتیک طراحی شده رو تهیه کنی.
- از اونجا که توربولانس داخلی نیوتنی ها خیلی آزار دهندست و کیفیت عکس ها رو بشدت کاهش می ده حتما یک فن با کیفیت بدون لرزش در اندازه 8x8 سانتی متر تهیه و پشت اپتیک نسب کن.
- با توجه به پایین بودن نسبت کانونی و استفاده از دوربین DSLR شدت تاریکی لبه در عکس هاتون زیاد خواهد بود پس برای داشتن عکس های با کیفیت و زیبا حتماً ساب فریم ها رو با flat field فریم و bias فریم کالیبره کنید.
- حتی پس از تهیه کارکتور نیز تلاش نکنید که با استفاده از دوربین فول فریم عکاسی کنید چون قطر تصویر اصلاح شده کوچکتر از سنسور فول فریمه اما برای سنسورهای کراپ یک اپتیکه بی نظیره.
در ضمن اگر در این عکس، سحابی در مرکز کادر بوده باشه پس اپتیکتون اصلاً هم خط نیست و باید هم خط بشه ولی اگر متمایل به سمت چپ و پایین کادرتون بوده ناشی از انحنای تصویره که با استفاده از کارکتور رفع میشه.
جسارت بنده رو ببخشید امیدوارم هرچه زودتر عکس های زیباتون رو ببینم.
|
سلام رضا جان. اولا بابت اپتیک جدید از صمیم قلب بهت تبریک میگم.اپتیک بسیار خوبی گرفتی. نسبت کانونی بسیار عالی گشودگی دهانه بسیار عالی فوکوسر هم دو سرعته و از این بابت بسیار عالی مقر بسیار عالی و دقیق و در مجموع آقا رضا همه چی عالیه فقط یک کما کارکتر هم که تهیه کنی تقریبا همه چیز مهیاست. با این نسبت کانونی پایین و دهانه 10 اینچ رویایی که شما داری و دقت بالای NEQ6 و آسمان بسیار عالی منطقه البرز مرکزی که شما معمولا عکاسی می کنی گمان نمی کنم نیاز به نوردهی های بالا داشته باشی و این یعنی با یک قطبی کردن دقیق وبالانس و تراز مناسب نیاز به گاید هم نداری مگر اینکه نوردهی بالاتر از 2 یا 3 دقیقه هدف شما باشه. من خودم اصلا به این نوردهی های بالا علاقه ای ندارم. به هر حال بی صبرانه منتظرم یک شب همراه شما در کنار این سیستم غول پیکر شما با هم سر به اسمان بسپاریم.
اصلا قصد ندارم تصویر M57 رو نقد کنم چون همانطور که گفتی یک تست بیشتر نبوده اما با انگیزه و شوری که در شما دیدم ایمان دارم که بزودی یک تصویر حرفه ای از این جرم رو به اشتراک خواهی گذاشت. درود بر شما دوست عزیز
|
سلام آقا رضا خسته نباشی
سحابی حلقه با فاصله کانونی 1000 میلیمتر
به نظر تصویر بیش از حد کراپ شده چراکه این اندازه از سحابی رو با فواصل کانونی بالای 3000 شاهد هستیم
اولین نکته تصویر همونطوری که خودت هم ذکر کردی خطای آزار دهتده کمای تلسکوپ های نیوتنی است
(برای تهیه تصحیح کننده سعی کن حتما تصحیح کننده مخصوص f/4 رو تهیه کنی )
دومین نکته بدلیل مودیفای نبودن دوربین بخش خارجی سحابی که بدلیل وجود هیدروژن به رنگ قرمز است ثبت نشده است.
رنگ زمینه بیش از حد به سبز مایل است .
و نقطه قوت تصویر فوکوس مناسب آن است
موفق باشی
|