ویرایش جدید Andromeda


Title ویرایش جدید Andromeda
Hit 3689
Photographer حمید ناصریحمید ناصری
Location شهر سوخته، زابل
Camera Canon 40D mod
Lens Aperture 6.5
Telescope William Optics FLT-110 apo
F 715
Exposure 92min(46*2min)+10dark
ISO 1000
Photography Techniques stack+photoshop CC
Accessories HEQ5 pro+synguider II+celestron70
Date of photography 20شهریور95
keyword
Andromra
Galaxy


6 comments have been posted.

ممنون از آقای رحیمی. ویرایش جدید را با کمی تصحیحات رو دوباره در سایت قرار دادم.
عکس خیلی خوبیه . به نظرم در جایی که بودید الودگی نوری وجود داشته . با این حال ممکنه کمی روی رنگ مرکز و اطراف مرکز کهکشان تاثیر گذاشته باشه موفق باشید
آقای آخوندی از اینکه محبت کردید و وقت گذاشتید و عکس بنده رو با صبر و حوصله نقد کردید بی نهایت سپاسگذارم. در ابتدا باید یک نکته رو تصحیح کنم من دوربین رو به اشتباه 750D نوشته بودم که در واقع 40D modified است به این وسیله اصلاح میکنم. نکته بعد اینکه مطالبی که بیان کردید کاملا صحیحه و بخصوص توضیح در مورد الگوی خطوط موازی که گاها در تصاویر ظاهر میشه ممنونم و استفاده کردم.
بیژن عزیز ممنونم
92 دقیقه نوردهی واقعاً جای خسته نباشید داره. بخش های بیرونی کهکشان به خوبی ثبت شده و مشخص هستند. اما چند نکته رو میگم، شاید به درد شما و سایر دوستان بخوره. البته شما خودتون استادید و در حضور سایر اساتید، شاید نظر دادن ما به جا نباشه. به هر حال: 1- رنگ زرد مرکز کهکشان و دو همدم آن بیش از حد اشباع (Saturate)شده که باید کاهش بدیدش و یا از طریق Hue محلی ، به رنگ مناسب تری متمایلش کنید. 2- فکر میکنم نیاز نیست خودتون رو مجاب کنید که حتماً زمینه ی تصاویر عمق آسمان رو به سیاه برسونید. این باعث میشه که جزئیات کم نور لبه های بیرونی کهکشان ، تاریک بشه و تصویر مصنوعی به نظر بیاد. مقداری روشنایی در زمینه ی آسمان(البته کالیبره شده)، هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد. 3- سنسور دوربین های DSLR - به خصوص در نوردهی های بلند مدت - الگوهای نویزی ثابتی رو از خودشون نشون میدن. این نوع از نویزها صرفاً با روش Stack تعداد تصاویر زیاد و Dark Frame از بین نمیروند، مگر این که مکان جرم مورد نظر در تصاویری که گرفتید، اندکی متفاوت باشد!!!!! در صورت عدم استفاده از AutoGuider ،این مشکل خود به خود حل میشود؛ چرا که به واسطه ی عدم Track دقیق ، مکان جسم در تصویر به صورت آهسته تغییر میکند، و با مقایسه ی تصویر اول با آخرین تصویر در طول چند ساعت عکاسی، متوجه این حرکت می شویم، هرچند در تصاویر به تنهایی ردی مشاهده نمی شود. اما هنگام استفاده از اتوگایدر، ممکن است در کل مدت عکاسی، جرم مورد نظر هیچ تغییر مکانی در تصویر پیدا نکند و این باعث می شود حتی پس از استک کردن مقدار زیاد تصاویر نیز، همچنان این الگوهای نویزی باقی بمانند، مانند آن چه در نیمه ی پایین کهکشان به وضوح دیده می شود(به خصوص در دوربین های 4 رقمی و 3 رقمی). اگر بتوانید پس از هر چند فریم، مقدار اندکی جرم مورد نظر را در تصویر جابه جا کنید(به کمک کنترل مقر)، کیفیت تصویر نهایی به وضوح افزایش خواهد یافت؛ که البته کار سختی است، چون احتمالاً در هر مرحله نیاز به تنظیم مجدد اتوگایدر خواهید داشت. البته این نکته را هم یادآوری می کنم که با فاصله کانونی 715mm و قطبی کردن دقیق، مقر HEQ5 Pro به راحتی تا 4 دقیقه نوردهی را بدون ایجاد هیچ گونه ردی در تصویر به شما می دهد و شاید این نوردهی های 2 دقیقه ای را بدون اتوگایدر هم بتوان انجام داد. 4- جزئیات سحابی های قرمز رنگ درون بازوهای آندرومدا، به دلیل تابش در نزدیکی H-alpha ، با دوربین های DSLR مادیفای نشده، به خوبی ثبت نمیشوند و برای رسیدن به جزئیات این سحابی ها، دوربین های مادیفای شده و CCD ها بسیار مؤثر تر عمل می کنند. ببخشید طولانی شد. موفق باشید.
Top