کهکشان گرداب M51


یکی از کارهایی که عکاسان اعماق شب میتوانند انجام دهند ثبت تصاویر پانوراما وسیع از اعماق آسمان شب است. این کار اگر از کاهنده میدان دید در تلسکوپ استفاده کنیم بسیار لذت بخش است. تصور کنید چندین عکس هر کدام مملو از اجرام اعماق آسمان داشته باشید که پس از اتصال به هم دهها جرم غیرستاره ای را در مکانشان همراه را صورت فلکی محل قرارگیری و هزارن ستاره دارید که کیفیت تصویری بسیار بالا و امکان چاپ خوبی هم دارد. البته این کار بسیار پر زحمت و زمان بر است ولی میتواند پروژه هیجان انگیزی برای علاقمندان عکاسی تلسکوپی باشد که از عکاسی اجرام تکراری کمی خسته شده اند.
علاوه بر این عکاسی پانورامای اعماق آسمان با لنز نیز بسیار جذاب و امکانات نسبتا کمتری نسبت به کار تلسکوپی میطلبد. بسیاری از سحابی های وسیع خود را در عکاسی پانوراما با لنز های تله فوتو بهتر نمایان میکنند. مثال این موضوع نمای این شبهای آسمان همراه با کهکشان راه شیری است. در میانه کهکشان راه شیری جایی بین ستاره قلب العقرب تا صورت فلکی قوس دریایی از ستاره گان در پوششی از سحابی های رنگارنگ سو سو میزنند .اگر از فیلتر های خاص عکاسی شب نظیر فیلتر مودیفای دوربین به همراه دیگر فیلتر های حساس به نور اعماق آسمان استفاده شود تصاویر خارق العاده ای از رنگین کمان راه شیری ثبت میشود.

Title کهکشان گرداب M51
Hit 5409
Photographer Mohammad RahimiMohammad Rahimi
Location رصدگاه هونجان اصفهان
Camera کانن 40D مودیفای
Telescope VIxen ED 115s
F 5.5
Exposure 62 دقیقه عکاسی در 6 فریم 30 10 10 5 5 2
ISO 1600
Photography Techniques Stack
Accessories VIxen 5.5 Focal Reducer
Date of photography اردیبهشت 1392


5 comments have been posted.

@مهدی مومن زاده درسته گاهی شاید فاصله بسیار دور و عظمت یک کهکشان در یک عکس را با چنین نماهایی تجربه کرد.
آقای رحیمی من عکس کهکشان ها رو از دور، در حالی که در زمینه ی تاریک فضا خیلی کوچیک دیده می شند رو بیشتر دوست دارم :) یک حس عجیب و جالبی بهم میده
ممنونم از دوستان عزیز آقای میر اسکندری و آقای احمدیان گرامی
بسیار زیباست بویژه اینکه بنده به این جرم علاقه زیادی دارم. موفق باشید
هم توضیحات و هم تصویر بسیار هستند ، موفق باشید
Top